TEKİRDAĞ / KAPAKLI - İrfan Fatma Mandalı Anaokulu

Nis

Anasınıfı E şubesi minikleri yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma etkinlikleri yaptılar. Herkese İyi Bayramlar Dileriz...

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sınıflarımızda yapılan çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabul edildiği günü sınıflarımızda yaptığımız çeşitli etkinliklerle kutladık.

Rehberlik Servisimizin Vermiş Olduğu Mahremiyet Eğitiminden Kareler

SİGARAYI BIRAKMANIN TAM ZAMANI

Kadına yönelik şiddet suçtur.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında Aralık ayı değeri olan 'Tutumluluk' ile ilgili sınıflarımızda yapılan etkinliklerimiz şağıda sunulmuştur.

Ara

Farklıyız Farkındayız

Amaç:

Vatanımızın doğal zenginliklerini, değerlerini, yetişen ürünlerini, bunlarla birlikte birçok alanla ilgili farklılıklarını ve bu farklılıkların zenginliğimiz olduğunu; aktif öğrenme yöntemiyle; destekleyici ortamda; görerek, işiterek, yaparak yaşayarak duyumsamalarını, konuya ilişkin olumlu perspektif geliştirmelerini sağlamak.

Özet :

Proje, kapsamlı bir tanıtımın nasıl yapılabileceği konusunun görüşüldüğü toplantıyla başladı. Tanıtımın, okuldaki sınıf sayısı da göz önünde bulundurularak, bölgeler ve bölgelerde öne çıkan iller düzleminde yapılması kararlaştırıldı. Buna göre görev dağılımı yapıldı. Her sınıf, tanıtımını yapacağı bölgenin doğal zenginliklerini, yetişen ürünlerini, herhangi bir alanda öne çıkmış şahsiyetlerini, bunlarla birlikte yöresel kıyafetlerini, yerel dans ve kültür farklılıklarını öne çıkaracak malzemeler temin etti. Yerel şivelere ait diyaloglar hazırladı. Bir hafta boyunca her gün farklı bir bölge özelliklerine göre kapsamlı bir şekilde tanıtıldı. Tanıtımlarda farklılıklarımıza ve bu farklılıkların zenginliğimiz olduğuna dair vurgu yapılmasına özellikle dikkat edildi.

Kas

Okulumuzda başlattığımız 'Cumhuriyet ve Demokrasi Projesi' Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde iyi örnek olarak seçilmiştir. Projede emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Öğrencilerimize cumhuriyetin ilan ediliş sürecini yaşatmak, ''VATANIM'' dediğimiz şeyin tek ve en değerli olduğunu hissettirmek ayrıca öğrencilerimizde cumhuriyetin en önemli kazanımı olan demokrasi bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amaçlarıyla CUMHURİYET VE DEMOKRASİ projesini yürüttük.

Ekm

Bilim Yolcusu Projemiz Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitimde İyi Örnek olarak seçilmiş olup bu yolda emeği geçen tüm paydaşlarımızı kutlarız.

Eyl

İrfan Fatma Mandalı  Anaokulu ve İlkokulu "Bilim Yolcusu" adlı projeyi yürüttüler. Projeye Kapaklı Belediye başkanı Mustafa Çetin,Milli Eğitim müdürü İrfan Danışmaz ve okul müdürleri katıldılar.Bilimde devrim niteliği taşıyan buluş icat ve kişilerle ilgili 10 tane istasyon kurduk.Bu istasyonlarda ilgili buluşa ait sloganlar ve afişler hazırlandı.Mümkün olduğunca kronolojiye uyularak bugüne kadar ki gelişimleri ortaya koymaya çalışıldı.

Eyl

Tem

YENİ DÖNEMDE 1. SINIFA BAŞLAYACAK YAŞTA OLUP DAHA ÖNCE HİÇ ANASINIFINA GİTMEMİŞ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YAZ OKULUMUZ DEVAM ETMEKTEDİR. İLGİLENEN VELİLERİMİZ OKULUMUZU ZİYARET EDİP BİLGİ ALABİLİRLER.

GİRİŞ SAATİ: 09.30

ÇIKIŞ SAATİ: 13.00